Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

Policajci došli na mjesto nesreće i u nevjerici gledali uništenje vlastitog vozila

Njemačka policija
Stephan Schulz/DPA/PIXSELL
24.09.2021.
u 06:50

Cjelokupna šteta procjenjuje se na 7000 eura.

U Vellmaru u Njemačkoj u utorak navečer dogodila se neobična prometna nezgoda u kojoj srećom nema ozlijeđenih, ali policajci koji su došli na mjesto nesreće dugo će je pamtiti. 

 Policija je izvijestila da je 26-godišnja vozačica je oko 18.35 sati u ulici Hamburger Straße izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u dva prometna znaka.

– Vozačicu je u jednom trenutku zaslijepilo sunce i izgubila je kontrolu nad vozilom. Udarila je u dva prometna znaka te je njezin VW Passat znatno oštećen i više nije u voznom stanju. Zbog toga su policajci koji su došli na uviđaj pozvali vučnu službu – rekao je glasnogovornik policije, piše Fenix-magazine. 

Problemi su nastali kad je stigla vučna služba. Djelatnici vučne službe ukrcali su oštećen auto u svoje vozilo, no u nekom trenutku oštećen automobil kliznuo je s vozila vučne službe i otkotrljao se do patrolnog automobila koji je bio parkiran nekoliko metara dalje. 

Cjelokupna šteta procjenjuje se na 7000 eura.

Policija će sad istražiti kako je došlo do toga da automobil otkliže iz vozila vučne službe i udari u policijsko vozilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije