Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICAJCI LAKŠE OZLIJEĐENI

Policajci došli na dojavu o obiteljskom nasilju pa ih sjekirom napao 50-godišnjak

23.04.2021.
u 11:27

Policijski službenik je lakše ozlijeđen

Tijekom postupanja, nakon dojave o nasilničkom ponašanju u obitelji, napadnuti su policajci koji su izašli na intervenciju. Prema navodima policije dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, oko 12.20 sati, 50-godišnji muškarac je zamahivao sjekirom prema policijskim službenicima s namjerom da ih ozlijedi. Sjekirom je oštetio policijsko vozilo, a potom ju je bacio u smjeru glave policijskog službenika koji se uspio izmaknuti bacanjem na pod. 

- S obzirom da je muškarac pokazivao znakove psihičkog rastrojstva te kako danim upozorenjima i zapovijedima nisu mogli na siguran način otkloniti opasnost, policijski službenici su pozvali pomoć drugih policijskih službenika te po njihovom dolasku nad njim uporabili sredstva prisile radi savladavanja aktivnog otpora osobe. 50-godišnjak je potom priveden u službene prostorije policije, izvijestila je PU Vukovarsko – srijemska županija.  

Pozvana je i hitna medicinska pomoć, koji su po izvršenom liječničkom pregledu 50-godišnjaka zbog njegovog psihičkog rastrojstva zatražili pružanje asistencije policije prilikom prijevoza u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar. Policijski službenik je lakše ozlijeđen.

Po završetku liječenja, policija će nad 50-godišnjakom provesti kriminalističko istraživanje.

 

Napad na maloljetnika u Zadru: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

Komentara 1

ZI
zimerman
00:30 24.04.2021.

Napao policiju sa sjekirom i jednog je lakše ozlijedio . Izgleda mi kao da su policajci zaboravili da imaju pravo upotrijebiti vatreno oružje u slučaju samoobrane . U SAD-u nesmiju koristiti vatreno oružje u samoobrani ali to je samo uo u slučaju da crnac napadne bijelog policajca . U Europi policaja ne smije upotrijebiti vatreno oružje ako im je život ugrožen od miroljubivih emigranata a naročito emigranata koji prakticiraju miroljubivu (religiju ) islam. Sve je teze i teze biti policajac u državama gdje su ljevičari zavladali .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije