Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivana reakcija

Policajac zbunio vozače: 'Želite vidjeti mrtve ljude? Možete ih i pozdraviti!'

Foto: Facebook/BHTruck
23.05.2019.
u 16:07

Dvojica vozača snimali su prometnu nesreću, a to je jako uzrujalo policajca

Na njemačkoj autocesti A6 u utorak u 11.20 sati između Rotha i južnog Nürnberga došlo je do prometne nesreće u kojoj je život izgubio vozač kamiona koji se svojim vozilom zabio u drugi kamion.

Dvojica vozača snimala su prometnu nesreću, a to je jako uzrujalo policajca koji im je prišao i postavio im potpuno neočekivano pitanje.

- Dođite, pokazat ću vam nešto. Želite vidjeti mrtve ljude? Fotografirati. Dođite. Tamo leži. Želite ga vidjeti? - inzistirao je policajac, dok je vozač pokušavao izbjeći uznemirujuć prizor.

- Zašto onda slikate? Ako želite možete ga pozdraviti. Zato sada morate platiti 128,50 eura jer ste fotografirali mjesto nesreće. Sramite se. Nije dobro to što radite - rekao je policajac vozaču i tražio ga dokumente.

Policajac je identičnu kaznu napisao i drugom vozaču.

- Ljude možemo kazniti s 128,50 eura i upozoriti, ali mislim da je bolje kada ih suočimo sa situacijom i damo im do znanja da to nije igra nego da je to realnost - zaključio je policajac.

Komentara 4

MA
marli
16:45 23.05.2019.

Generacija psihopata. Dok su prije ljudi pomagali unesrećenima, razdvajali nasilje, zvali pomoć - nova generacija nabaci sablasni izraz lica i klikne tipku za snimanje na mobitelu ! Daleko je došlo čovječanstvo ! Jadna naša djeca

NI
nirovad
10:49 24.05.2019.

Bravo za policajca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije