Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Policajac zbunio vozače: 'Želite vidjeti mrtve ljude? Možete ih i pozdraviti!'

Dvojica vozača snimali su prometnu nesreću, a to je jako uzrujalo policajca
23. svibnja 2019. u 16:07 4 komentara 4307 prikaza
Foto: Facebook/BHTruck

Na njemačkoj autocesti A6 u utorak u 11.20 sati između Rotha i južnog Nürnberga došlo je do prometne nesreće u kojoj je život izgubio vozač kamiona koji se svojim vozilom zabio u drugi kamion.

udario zatvorenika Nije mu to trebalo Policajac dobio otkaz zbog snimke koja je otkrila što je napravio zatvoreniku

Dvojica vozača snimala su prometnu nesreću, a to je jako uzrujalo policajca koji im je prišao i postavio im potpuno neočekivano pitanje.

- Dođite, pokazat ću vam nešto. Želite vidjeti mrtve ljude? Fotografirati. Dođite. Tamo leži. Želite ga vidjeti? - inzistirao je policajac, dok je vozač pokušavao izbjeći uznemirujuć prizor.

- Zašto onda slikate? Ako želite možete ga pozdraviti. Zato sada morate platiti 128,50 eura jer ste fotografirali mjesto nesreće. Sramite se. Nije dobro to što radite - rekao je policajac vozaču i tražio ga dokumente.

Policajac je identičnu kaznu napisao i drugom vozaču.

Policija Tučnjava na Krku Policajac na maškarama napao mještanina i razbio mu čašu o glavu

- Ljude možemo kazniti s 128,50 eura i upozoriti, ali mislim da je bolje kada ih suočimo sa situacijom i damo im do znanja da to nije igra nego da je to realnost - zaključio je policajac.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • marli:

    Generacija psihopata. Dok su prije ljudi pomagali unesrećenima, razdvajali nasilje, zvali pomoć - nova generacija nabaci sablasni izraz lica i klikne tipku za snimanje na mobitelu ! Daleko je došlo čovječanstvo ! Jadna naša djeca

  • nirovad:

    Bravo za policajca.