Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONEVJERA

Policajac založio službeni pištolj

policajac
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
20.09.2017.
u 11:30

Djelo je počinio dok je bio izvan službe

Policajca s područja Policijske uprave splitsko-dalmatinske sumnjičen je da je u srpnju ove godine za nekoliko tisuća kuna. PU je izvijestila kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad kolegom.

Djelo je počinio dok je bio izvan službe. Protiv policijskog službenika je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Pronevjera“, udaljen je iz službe, a protiv njega će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:49 20.09.2017.

VL kako vam počinje članak: "Policajca s područja Policijske uprave splitsko-dalmatinske sumnjičen je da je u srpnju ove godine za nekoliko tisuća kuna". WTF???

TZ
tibold.zvonimir
12:51 20.09.2017.

Ne znaju niti prepisati tekst!

DO
donIvan
13:46 20.09.2017.

Vjerojatno slavonac koji je dobio more i kada je doslo ljeto ostao bez smjestaja jer je vlasnik zelio iznajmljivat turistima. dogada se svake godine, s placom od 4200 kuna ne mozes nigdje naci smjestaj i imat za zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije