Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVAT

Nezadovoljan uslugom majstoru prijetio pištoljem, bombom i mačem

pištolj
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
07.09.2017.
u 14:10

Jedan 29-godišnjak naoružan do zuba 5. rujna u 18.40 sati došao je u dvorište servisa u Fuškulinu. Porječkao se s majstorom i zatim je izvadio pištolj, potom ručnu bombu i zatim mač

Da živimo u svijetu u kojem je nasilje, na žalost, postalo općeprihvaćen način komuniciranja, svjedoči i pomalo bizaran događaj iz Istre, koji srećom nije završio tragično.

Naime, jedan 29-godišnjak, prvo je naoružan do zuba 5. rujna u 18.40 sati došao u dvorište servisa u Fuškulinu. Tamo se prvo porječkao s majstorom, nezadovoljan kvalitetom obavljenih radova. A svađa ga očito nije zadovoljila pa je iz vozila, prvo izvadio pištolj kojeg je posjedovao bez dozvole. Njime je prijetio šokiranom 49-godišnjaku. Koji se vjerojatno dodatno šokirao nakon što je 29-godišnjak, prijeteći i mašući pištoljem iz vozila izvadio još i ručnu bombu, a zatim i mač!?

Tako naoružan do zuba, urlao je i prijetio da će ubiti 49-godišnjaka. Cijela ta nevjerojatna priča završila je tako da je 29-godišnjak uhićen te je kazneno prijavljen zbog prijetnje i prekršajno zbog oružja. A zasigurno će morati i objasniti gdje je nabavio pištolj, bombu i mač.

Komentara 4

OB
ObrenM
18:01 07.09.2017.

Jadnoga li novinara.Dosao je u servis:frizidera,perilica,traktora,kamiona,osobnih vozila ili neceg treceg.

KU
kukumica
12:58 10.09.2017.

Tako ću ja onima iz Boshovog servisa što mi popravljaju frižider godinu dana! Onaj skupi Boshov. Kupili najjeftiniji, neki korting, da preživimo ljeto. Radi ko satić. Prošlo vrijeme skupe bijele tehnike. Mogla sam shvatiti kad mi je Bosh dao garanciju od 3 godine na frižider od 15 tisuća. Kupiš najjeftinije, traje bar 3 godine, uz malo sreće duže. Ko postole.

XN
xnet0822
04:20 08.09.2017.

Tako je i Mihac prijetio sa dvjema bombama u ratnoj uniformi (a uopće nije ni vidio rata, uniformu je ukrao od poginulog vojnika) djelatnicima autolakirerske radionice zato kaj su mu kao loše prefarbali auto koji je ionako bio za otpad ! Kad su mu podnijeli račun, nije ga ni platio (iznosio je preko 20 000 kn), a sam gazda je rekao da nema pravo prigovoriti, jer mu je natuknuo da će biti problema kod lakiranja na što je ovaj poludio i svašta im je govorio uz prijetnje te ometanje u poslu ! Da sam bio na gazdinom mjestu, pozvao bih Policiju te zatražio da tog "branitelja" uhite i pošalju u Vrapče na liječenje kod Neuropsihijatra u zatvoreni odjel pod ključem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije