Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija Pukanića

Policajac pod istragom jer nije prijavio Mafalanijeve informacije

policajac šipušić
Nova TV
19.10.2010.
u 14:48

Policajac Nenad Šipušić jučer je svjedočio na suđenju zbog ubojstva Pukanića i Franjića.

Je li policajac Nenad Šipušić dobro procijenio da će mu se kolege podsmjehivati kada mu je Amir Mafalani deset dana prije ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića kazao da će se u središtu grada dogoditi ubojstvo, pa, kako je objasnio na jučerašnjem suđenju Robertu Mataniću i ostalima, tako uopćeno informaciju nije nikome prenio, niti je o njoj sačinio službenu zabilješku, razmatrat će posebna Stručna skupina koju je nakon policajčeva iskaza osnovao ministar Tomislav Karamarko.

U priopćenju MUP-a navodi se da je zadaća skupine analiza postupanja policajca Šipušića te što takvo (ne)postupanje znači u kontekstu ubojstva Pukanića i Franjića. U ocjenu policajčeva iskaza neće se ulaziti. Ovisno o rezultatima i zaključcima Stručne skupine, glavni ravnatelj policije Oliver Grbić donijet će odluku o eventualnom poduzimanju sankcija protiv policajca Nenada Šipušića.

MUP navodi da se s rezultatima rada Stručne skupine neće izlaziti u javnost prije nego što njezin rad bude u potpunosti dovršen, kako bi se "izbjegla bilo kakva konotacija o tome da se, kroz aktivnosti Stručne skupine, želi utjecati na ocjenu sudskog vijeća o iskazu policijskog službenika Nenada Šipušića, u kontekstu krivnje optuženih u ovome kaznenom postupku".

 

 

 

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:43 19.10.2010.

POTPUNO BESPLATNI ONLINE DOMAĆI I EX-YU FILMOVI ZA GLEDANJE NA INTERNETU - http://filmovi.halobing.net VAŠE INTERNET KINO - Najnoviji i oni malo stariji filmovi i serije s podrućja Ex-YU - http://filmovi.halobing.net Pogledajte antalogojske serije Kuda idu divlje svinje, Naše malo mistosto itd, itd. POTPUNO BESPLATNO - http://filmovi.halobing.net

NE
nekavisipedro
15:44 19.10.2010.

Kaj se prave blesavi, pa prvi obavjesni razgovor je prema iskazu samog gospodina Šipušića obavljen oko dva mjeseca nakon ubojstva Pukanića i Franjića. On im je sigurno rekao isto što je izjavio kao svjedok. Ko tu koga j...? Znali su svi već 22 mjeseca i poduzimali nisu NIŠTA. Sad treba čovjeka ubiti, objesiti, dati mu otkaz - sve da se sačuvaju nečija leđa. Sramota!!!!

BR
BRANITELJ69
15:15 19.10.2010.

Ništa to dokazuje da u policiji djeluje jedna mafijaška organizacija!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije