Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povreda dužnosti

Policajac na bolovanju prijetio članovima iste obitelji, udaljen je iz službe

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
04.05.2020.
u 13:30

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 48-godišnjak je sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

- Naime, 48-godišnji policijski službenik koji se nalazi na dugotrajnom bolovanju, se sumnjiči da  je u subotu u večernjim satima u Zadru zbog ranije narušenih međusobnih odnosa uputio ozbiljne prijetnje članovima obitelji iz Zadra i to 73-godišnjaku, 42-godišnjaku i 32-godišnjakinji, a što je kod njih izazvalo osjećaj straha i bojazni za njihov život.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 48-godišnjak je sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Također, odmah po dovršetku istraživanja policijski službenik je udaljen iz službe te je protiv njega pokrenut postupak zbog teže povrede službene dužnosti - istakli su iz zadarske policije.

Doznajemo da je do svega došlo zbog neriješenih imovinskih odnosa. Policajac je ispitan i pušten da se brani sa slobode. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:34 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije