Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nužna suradnja populacije
Povratak na članak

Polašek: 'Mjere su dvosmjerna ulica, a namjerno širenje virusa je u zoni bioterorizma'

"Namjerno širenje virusa je apsolutno u zoni bioterorizma i kao društvo ga moramo apsolutno osuditi", rekao je.

Komentari 1

Avatar JPlesi
JPlesi
05:51 28.11.2020.

što to znači namjerno širenje virusa a što to znači namjerno i u oči laganje pred svima...?? tko može garantirati svojim duhom i tijelom i životom na kraju da to što izjavljuje da je istina...kako to da samo oni znaju to sve a ljudi nemaju pojma niti tko je od umrlih, niti tko je od bolesnih niti tko koga pozna...?? osim što tu pojedinci to potvrđuju i pišu a niti ih nitko pozna a niti zna tko su i što su...dakle pričam ti priču je ovdje neminovno i jako popularno...zanimljivo je to sve danas i da se ljude jednostavno i doslovno tjera silom da budu bolesni i kritični...što isto nije dokaz nikome da je i to istina...dakle kome više danas vjerovati osim samome sebi i svom mozgu kad dobro promisli...ostalo se su bakrači za naivne i tupave ..a ovo što se piše da ste krivac za širenje nije to što se piše već prisila da sami prihvatite da ste zarazni kako vam oni to navode bez ikakvog povoda niti simptoma...dakle ako nikad nisi bolovao i nikad ne ideš liječniku i ako ti oni kažu da si prenosilac i bolestan ...to moraš priznati ili si to što se navodi u naslovu....ma daje molim vas tko je više ovdje lud a tko blesav..??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.