Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNIK KUNTA

Polarni medvjedić zabavljao posjetitelje zoološkog vrta u Berlinu

Medvjedica Tonja i mladunče
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.03.2019.
u 18:18

Razdragano mnoštvo uživalo je promatrajući još uvijek neimenovanog medvjedića i snimajući njegove nepodopštine pametnim telefonima.

Igra s majkom, prskanje u bazenu i jurnjava po nastambi - novi polarni medvjedić je, u sklopu prvoga službenog predstavljanja priuštio ovaj vikend svim posjetiteljima zoološkog vrta u istočnom dijelu Berlina cjelodnevni zabavni program.

Razdragano mnoštvo uživalo je promatrajući još uvijek neimenovanog medvjedića i snimajući njegove nepodopštine pametnim telefonima. 

Medvjedica Tonja i mladunče
1/7

"Devetogodišnja polarna medvjedica Tonja i njezino mladunče istrčali su na otvoreni prostor odmah čim smo otvorili klizna vrata", rekao je glasnogovornik Tierparka, dodajući da obje životinje očito uživaju u svježem zraku. A medvjedić je usto pokazivao vrlo zdrav apetit.

Međutim, popularnom dvojcu trebat će puno odmora u brlogu dok mladunče ne stasa u mladog medvjeda.

Tierpark Berlin nalazi se u istočnom dijelu grada Berlina, dok se bliže središtu nalazi Berlinski zoološki vrt.

Berlinski zoo najpoznatiji je po popularnome polarnom medvjedu Knutu, koji je uginuo 2011. u dobi od pet godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije