Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaja INe
Povratak na članak

Polančec o slučaju MOL: Osjećam se prevareno i izmanipulirano

– Sve ključne odluke donesene su na Predsjedništvu HDZ-a i na užem kabinetu Vlade RH. Nije mi jasno kako sam opet samo ja osumnjičen

Komentari 84

OB
-obrisani-
17:32 21.06.2011.

Polančec ako imaš napismeno što su ti naređivali imaš ih u šaci...ako si provodio usmene zapovijedi,naj*** si

VL
BH
bhorvat
17:15 21.06.2011.

Izgubiti dobiveni rat za diplomatskim stolom, pobjedničku vojsku pretvoriti u zločinačku kao i cijelu državu te sve branitelje osuditi na \"trajan i nepovratni\" progon, uspjeh je desetogodišnje politike u Hrvatskoj a ponajviše HDZ-ove vladavine i vlade. Političko silovanje i zatvaranje građana RH nastavlja se nakon one bravarove diktature. I nitko od tih uspješnih političara ne zna što bi s tom državom. Ona im je previše pa su izmislili aferu sa Sanaderom i Inom, predali nas u dužničko ropstvo i dogovorenu pljačku, zatvorili najuspješnijeg europejca kako bi puk shvatio da su te \"promjene\" \"nepovratne i trajne\". Ali to su sve krivi Englezi. Naravno da jesu, naši Englezi.

VL
OB
-obrisani-
17:27 21.06.2011.

E pa tako ti je to kod nas.Kada je \"gore\" onda ...kupuje nekretnine od kojih normalnom covjeku pamet staje,vozi najmanje dva auta visoke klase,donira i tamo gdje nije potrebno...itd...itd...a kada naleti na minu tj. kada ga provale onda kaze :\"Jaa lopov,ma dajte...namjestili mi vlada,premijer,ovaj onaj samo ja sigurno nisam nista ni znao ni cuo a niti sam kriv\".Ma sta ja pricam kada i onako svaka slicnost Rumenige-a i ovoga sto govorim je samo slucajna.

VL
KT
Karika Tura
17:36 21.06.2011.

21.06.2011. u 17:15h bhorvat je napisao/la: **************** Pa čujte, za takav potres i mir u jednoj demokratskoj zemlji potreban je najmanje premijer i potpredsjednik vlade u zatvoru. Pitanje je jedino tko je ostao na slobodi i zašto ? :)

VL
OB
-obrisani-
17:40 21.06.2011.

m**** ima državu

VL
BH
bhorvat
17:43 21.06.2011.

Kažem ja da treba uvesti američki tip demokracije. Svaki zastupnik odgovara samo biračima a ne šefu. Tako ne bi Polančecu bilo žao :)

VL
B6
Booyaka 619
17:46 21.06.2011.

Znakovito je to što Rumenige ovom izjavom posredno priznaje muljaže. Najveći problem naše države zove se kriminal u vrhu vlasti i on neće biti riješen dok ne smijenimo ovu nesposobnu, korumpiranu izdajničku vlast, bez obzira na koliko godina bio osuđen Polančec. Za mene su jednako krivi svi koji su znali kakvim metodama se služio Sanader a nisu mu se suprotstavili, pogotovo jer oni nisu neki \'interesni klub\' nego političari koji su se natjecali za vlast i lažima prevarili građane koji su im iskazali povjerenje...

VL
DI
Dijaspora
17:57 21.06.2011.

bhorvat. U Hrvatskoj postoji stranka koja upravo to nudi.Biraci biraju ,biraci skidaju. takav model nudi jedino Hrast.Oni ne nude zastupnike. Oni kazu birajte zastupnike.

VL
ZG
zgenije
18:07 21.06.2011.

Ni baka s placa ne bi potpisala ugovor kakav su potpisali. Prvo bi joj pitanje bilo kaj ja dobim da vam to potpišem. To je pitala i gore spomenuta ekipa. Netko je dobio lovu, netko lovačku dozvolu za neki drugii projekt, a netko priliku da se slika kao potpredsjednik vlade, a kasnije predsjednik. p.s. Lopovi su i oni koji su dali mito..

VL
OB
-obrisani-
18:09 21.06.2011.

\"Nakon mog posta da je za stvarnje Hrvatske države najzaslužniji JOSIP BROZ TITO ,to je moje mišljenj ei nakon tog posta administrator je maknuo kompletan članak. Činjenica je da je Tito 1974 pred bujajućim srpskim šovinizmom ugradio članak \" o pravu na samoodređenje do otcjepljenja svih republika\" i toj je bio glavni međunarodni pravni akt na čijem je temelju svijet MORAO priznati RH ..ovo baš nije zgodo ni u službi KRADEZEA,pa su ga njegovi poslušnici MAKNULI.. Čista CENZURA !

VL
SA
sargu123
18:43 21.06.2011.

HDZ je kriminalna stranka stvorena na bazi one čuvene Tuđmanove izjave o 200 bogatih obitelji ! Dalje se o toj temi više nema što raspravljati .

VL
AB
abendblatt
18:12 21.06.2011.

Prvo vjerodostojne dokaze na sunce, neka svki gradjanin Hrvatske ima uvid u stvarno stanje stvari, ostalo su novinarska nagadjanja i placeni oglasi oporbe, kad Uskok i Dorh podnesu krivicnu prijavu, onda neka se brane na Sudu, i dokazu ili ne svoju krivnju, ovako je sve, trla baba dlan da joj projde dan.

VL
AN
ankicascreiber
18:13 21.06.2011.

citava hrvatska se osjeca prevareno i izmalipulirano, i sto ti sada hoces polancec. Znas dovoljno toga,ako si covijek mozes nam pomoci da Ivu, Jacu i bandu zauvijek strpamo u zatvor gdje pripadaju.

VL
AB
abendblatt
18:24 21.06.2011.

ankica screiber, sto ti konkretno znas, zasto si izmanipulirana? kome ti vjerujes?, tko ti je dao na uvid stanje u tok istrage, nekog osumnjiciti ne znaci da je kriv, krivica se svakom mora dokazati na Sudu ,ne u zutilu novinara,, kapiras li sad, ili treba nacrtat.

VL
OB
-obrisani-
18:26 21.06.2011.

21.06.2011. u 18:09h wotan je napisao/la: \"Nakon mog posta da je za stvarnje Hrvatske države najzaslužniji JOSIP BROZ TITO ,to je moje mišljenj ei nakon tog posta administrator je maknuo kompletan članak. Činjenica je da je Tito 1974 pred bujajućim srpskim šovinizmom ugradio članak \" o pravu na samoodređenje do otcjepljenja svih republika\" i toj je bio glavni međunarodni pravni akt na čijem je temelju svijet MORAO priznati RH ..ovo baš nije zgodo ni u službi KRADEZEA,pa su ga njegovi poslušnici MAKNULI.. Čista CENZURA ! Nego sto nego cenzura! A sto si drugo i mogao ocekivati od klerofasistickih novina s kojim ja ni gujicu ne bi isao brisati?! Tito nikad nije trebao ugradjivati taj clanak o samoopredjeljivanju. Na taj nacin je dozvolio ustasama da sjebu Hrvatsku i dovedu je na koljenima pred EU. FUJ!

VL
UN
unbekant
18:27 21.06.2011.

to je katastrofalno,stanje je u drzavi,odnosno u vladi vise nego alarmantno,zar ce Hravtski narod stvarno to sve akceptirati,tolike kradje od Sanadera,Kosorke,Polanceca,Milinovica,Kalmete,Roncevica......gdje je tom lopovluku vise kraj,a kako je pocelo,to je samo pocetak,strasno,da u takoj jednoj nekad divnoj drzavi, toliko ima vladajuceg olosa,i lopova...

VL
OB
-obrisani-
18:28 21.06.2011.

Jadnik,osjeca se prevareno i izmanipulirano.... Niko ti nije kriv,kriv si sam.... Da , samo tebe kaznjavaju,he ,koga bili...Pogovori,reci istinu,reci sto znas da i drugi dobiju kao i ti ono sto ih slijeduje ... Remetinac !

VL
OB
-obrisani-
18:39 21.06.2011.

abendblatt \"kapiras li\" Čedo,prestani glumatat rvata

VL
CU
cunt
18:43 21.06.2011.

a ti si valda najgluplji pa su tebe izabrali za napucavanje........... nisi valda očekival da budu kraljicu jocu primili zrende ta je premazana svim mastima i onda sa teflonom

VL
MI
Miro
02:58 22.06.2011.

Gospodine Polančec, ako niste znali sto radite, jer tvrdite da ste izmanipulirani, tada ste se trebali udaljiti od te sluzbe. Sada je kasno lamentirati. Svi ste vi odgovorini, kao i dirktori poduzeća za počinjene malverzacije i krađu državne imovine.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.