Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE NA POTEZU

Polančec: Ne čini mi se pravednim da se zadovoljim cijenom karte za vlak

07.01.2022.
u 08:38

Činjenica da se po sudovima povlačio godinama državu bi mogla skupo stajati. U aferi Spice bilo je 300 sudskih rasprava pa će troškovi postupka bez sumnje biti veliki

Ključne riječi

Komentara 22

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:03 07.01.2022.

VL je najviše blatio Polančeca, nisu poštivali persumpciju nevinosti. Njihov dopisnik Šlubek je za izvještavanje o ovoj aferi već na početku primio i najveće nagrade, vjerojatno i novčane. Materijale su primali izravno iz DORH-a. Šlubek više nije dopisnik sad radi kao zidar il slično navodno izvan HR. A za blaćenja Polančeca nagradio ga je i DHN i HHo! Čujem da je u Podravki bio tvornički novinar, iako ima samo osnovnu naobrazbu.

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
12:21 07.01.2022.

Dobro se sjećam hajke pa i orkestriranog medijskog progona gospodina Polančeca. Javno osuđen prije svakog sudskog procesa. Tko ima karaktera za ispriku? Jedino je dobro što sudovi nisu podlegli toj ondašnjoj neviđenoj medijskoj hajki protiv čovjeka koji je bio nedužan.

KR
Kreso1969
10:15 07.01.2022.

Fala zaD22, bez tebe ova ljepotica bila bi jos uvijek makadam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?