Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htjeli u Alžir

Pokvarilo im se vozilo u Sahari pa umrli nakon nekoliko dana

Sahara
screenshot/Youtube
28.10.2013.
u 17:37

Imigranti iz pokvarenog vozila rasporedili su se u manje grupice i krenuli hodati dok su čekali ostale da se vrate s rezervnim dijelovima

Čak 35 od ukupno 60 imigranata, koji su se prolaskom kroz Saharu namjeravali domoći Alžira, umrli su od žeđi. Imigranti, među kojima je bilo i žena i djece, putovali su u dva vozila prema alžirskom gradu Tamanrassetu kada se jedno vozilo pokvarilo. Odlučeno je da se drugo vozilo vrati u grad po dijelove bez putnika kako bi se lakše kretalo.

Imigranti iz pokvarenog vozila rasporedili su se u manje grupice i krenuli hodati dok su čekali ostale da se vrate s rezervnim dijelovima, javlja BBC.  Nakon nekoliko dana hodanja jedna grupa došla je do grada Arlita i obavijestila vojsku, no oni su stigli prekasno da bi mogli spasiti ostale. 

>>Nepoznatim utopljenicima križ na grobu iako su većina muslimani

 

Komentara 1

PA
pahulja
21:00 06.11.2013.

Dobro. Manje ce ih stici do Evrope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije