Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godine zatvora

Pokušao silovati Britanku: udario ju je šakom u trbuh i glasno se smijao

Ilustracija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
17.03.2018.
u 23:58

Od siline udara pala je prsima na tlo, a Čehić je legao preko njezinih leđa i pokušao joj skinuti hlače

Adnan Čehić (45) iz Rijeke u petak je na Županijskom sudu u Zadru nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja silovanja 29-godišnje turistkinje iz Velike Britanije između 7. i 8. srpnja 2016. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Čehić ju je kao djelatnik obiteljskog hostela u Zadru u kojem je odsjela pozvao u nekoliko kilometara udaljeni klub u zadarskom Diklu, koji je bio prazan, pa ga je zatražila da je vrati u hostel. Međutim, on je krenuo prema periferiji te je tijekom vožnje počeo dodirivati po bedrima i spolnom organu govoreći da je voli unatoč tome što ga je odgurivala i govorila joj da je pusti. Nakon što je otkopčao hlače, Britanka je počela vrištati i zazivati u pomoć, pa je on zaustavio auto, privukao je sebi i šakom snažno udario u trbuh

Od siline udara pala je prsima na tlo, a Čehić je legao preko njezinih leđa i pokušao joj skinuti hlače i pritom se glasno smijao. Turistkinja se uspjela osloboditi te je potrčala dok se Čehić derao za njom prijeteći da će je ubiti ako ne stane. Trčala je kilometrima dok nije stigla do jednog restorana gdje je potražila pomoć.

Komentara 15

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:17 18.03.2018.

Procesuirat i katapultirat u đamahiriju.

UU
uhljeb u holdingu
01:01 18.03.2018.

Turčin

ST
stjef
00:37 18.03.2018.

Adnan Čehić. To je zagorec tu od Bistre negdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije