Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U ZATVORU

Pokušao seksualno iskoristiti 18-godišnju djevojku bez svijesti

Foto: Getty Images
26.07.2019.
u 11:41

Osumnjičenom ovo nije prvo kazneno djelo, dosad su mu sedam puta izricane bezuvjetne kazne zatvora za različite kriminalne radnje.

N. O. (33) zbog bludničenja nad djevojkom u Selcu do daljnjega je smješten u riječki pritvor. Osumnjičenom ovo nije prvo kazneno djelo, dosad su mu sedam puta izricane bezuvjetne kazne zatvora za različite kriminalne radnje.

Imao je ozbiljnu namjeru iskoristiti djevojku za spolni odnos, ali se to na kraju nije dogodilo, i zbog nekih neobičnih okolnosti, pa je slučaj ipak ostao u okvirima bludničenja, piše Novi list.

Djevojku je napao 13. srpnja u Selcu gdje u posljednje vrijeme boravi zbog prodaje robe. 

U kasnim večernjim satima približio se 18-godišnjoj djevojci koja se nalazila blizu autobusne stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali. Dok je nasrtao na nju, djevojka, koja je tek nedavno prešla prag punoljetnosti, izgubila je svijest što je napasnik pokušao iskoristiti kako bi s njom imao spolni odnos.

No, djevojka se osvijestila, odgurnula ga i obukla se. Napasnik nije odustajao, ponovno joj se približio, ali je konačno odustao nakon što ga je djevojka uhvatila za vrat.

Zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo, smješten je u istražni zatvor gdje će dočekati presudu.

Komentara 9

BF
bf2
21:51 26.07.2019.

7 kaznenih djela+pokušaj silovanja? vjerojatno je z godinu dana vani...nadam se da će ukoro naletjeti na nekog poput onog ugostitelja iz Vinkovaca što je odstrijelio onog mladog imbecila,ili onog djedice što je izrešetao lopova/kloašara. što ćeš,kada neće pravosuđe,ljudi se moraju sami braniti

ZI
____ziva_istina
11:43 26.07.2019.

Nisu tu cista posla cim ona tako lako gubi svjest. Da on nije koristio kakvo anesteticko sredstvo?

Avatar Tračalo
Tračalo
16:17 26.07.2019.

ovo kao da je prijevod sa babilonskog klinastog pisma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije