Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalnost na djelu

Pokušao podmititi policiju sa 20 eura za kaznu manju od 20 eura!

euri
Arhiva VL
21.06.2013.
u 17:00

Vozač kamiona policajcima je u automobil ubacio 20 eura kako mu ne bi naplatili kaznu koja je i manja od 20 eura

Vozači svakim danom postaju sve domišljatiji u izbjegavanju kazni, ali neki to vole riješiti brzo i "jednostavno". Ovaj vozač kamiona pokušao je to riješiti podmićivanjem.

"Domišljatog" vozača policija je zaustavila u blizini Doboja jer je pretjecao preko pune crte. Htio je izbjeći kaznu, ohrabrio se, te policiji u auto ubacio 20 eura, piše Blic.rs. Kako su ovakve situacije postale uobičajene i svakodnevne, nije za iznenaditi se, ali... Kazna koju je podmićivanjem htio izbjeći bila je manja od iznosa koji je ubacio policajcima u službeni automobil da mu progledaju kroz prste i oproste "sitni prekršaj". O incidentu su obaviještene vlasti u Doboju.

>>Dopustio dječaku (7) da upravlja autom jer je bio previše pijan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije