Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U istarskom Sovinjaku

Pokušali provaliti u vikendicu Vesne Pusić

Vesna Pusić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
15.09.2014.
u 17:28

Da se nešto dogodilo mještani Sovinjaka primijetili su zbog nazočnosti krim-policije

Prisutnost kriminalističke policije u Sovinjaku pokraj Buzeta uznemirila je mještane ovog malog i mirnog istarskog mjesta. Naime, vrlo se brzo pročulo da je netko pokušao provaliti u vikendicu prve potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih i europskih poslova Vesne Pusić.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem, potvrdila nam je Nataša Rogić Jukopila iz PU istarske dodavši kako je u kuću u vlasništvu 63-godišnjaka iz Zagreba pokušana provala u razdoblju od 1. do 11 rujna, kada u kući nije bilo nikoga. Budući da provalnik, unatoč nasilnom pokušaju da otvori vrata, nije uspio u svome naumu, pobjegao je neobavljena posla. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Kuća u koju je provalnik pokušao ući prva je na ulazu u mjesto i jedna je od navodno tri kuće koje ministrica Pusić ima u Sovinjaku. Nedavno je obnovljena i dograđena i u vlasništvu je njezina supruga, priča se u mjestu.

Osim ljeti, ministrica rado boravi u Sovinjaku i tijekom godine, uglavnom početkom listopada, za Novu godinu, Uskrs, maškare. Pretpostavlja se da je proteklog vikenda svratila u Sovinjak i primijetila da su ulazna vrata oštećena.

>> Povratnici iz Njemačke potrošili ušteđevinu na vikendicu na moru kojoj sada prijeti rušenje

>> Nevjerojatno: Iz obiteljske kuće ukrao pola milijuna kuna gotovine!

Komentara 10

KO
Komacero
18:00 15.09.2014.

Mozda nasli sajkacu i tajni racun u Tesla banki

KO
Komacero
18:47 15.09.2014.

Mozda joj Cacic poslo kojeg kompanjerosa sa robije pa ga odma uclanil u svoju novu stranku.Bit ce mu u novoj vladi ministar za bezbednost.Mozda joj Vuk Jeremic vratio tangice ko da zna ili joj onaj Jeremije iz Pakraca poslo poruku da se bori za Srpsku stvar.Cudno da ove komuniste uvjek napadaju kradu i prijete im prije izbora

MS
mare_split
17:46 15.09.2014.

Ništa od provale! Radi se o podzemnom 'ratu' 'njih' i 'nas' no, moguće i o 'naruudžbi' same Pussy jer ... politkanti kada gube tko pod nogama čine svašta! Sačekajmo! Ne bude li pronađen lopov biti će to potvrda tko je 'lopov'!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije