Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZREZALI GA PO LEĐIMA

Drama u centru Zagreba: Mladić (21) pokušao zaustaviti tučnjavu pa brutalno napadnut

Zagreb: Nekoliko vozila sudjelovalo u prometnoj nesreći na Aveniji Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL
10.12.2023.
u 10:19

Ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je najvjerojatnije lakše ozlijeđen.

U subotu, 9, prosinca, došlo je do pokušaja ubojstva u centru Zagreba, javlja PU zagrebačka.

- Oko 4.40 na Medveščaku u Draškovićevoj ulici 21-godišnjak je pokušao razdvojiti sudionike tučnjave koju je vidio, da bi mu tada nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim oštrim predmetom nanio nekoliko reznih rana u predjelu leđa - javlja policija.

Ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je najvjerojatnije lakše ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Komentara 9

KA
kalafat123
11:00 10.12.2023.

Naša policija postoji da ustanovljava a ne da spriječava svojom prisutnošću na ulicama.

ZA
zagabria5
10:31 10.12.2023.

Mladi se režu noževima, na mladima svijet ostaje. Srećom to neću vidjeti

BF
bf23
11:47 10.12.2023.

Polako,ali sigurno tonemo...krajnje je vrijeme da se kriminalce prestane tretirati kao ljude, nego kao materijal od kojeg će se u kaznenim radnim logorima tek stvoriti ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije