Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobio lake ozljede

Pokušaj ubojstva: U trgovini sjekirom udario muškarca s kojim je u lošim odnosima

sjekira
Dusko Jaramaz/PIXSELL
13.09.2021.
u 11:19

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, 53-godišnjak je uhićen i protiv njega podnesena je kaznena prijava

Zbog sumnje da je pokušao ubiti 38-godišnjaka, uhićen je 53-godišnjak iz Međimurja. U subotu u jutarnjim satima u trgovini u Domašincu do 38-godišnjaka je, naoružan sjekirom, došao 53-godišnjak s kojim je u dugogodišnjim lošim odnosima. Uz prijetnju smrću udario ga je sjekirom u predjelu prsa. Nakon toga 38-godišnjak ga je uspio savladati i potom su se razišli, kažu u PU međimurskoj. 

Ozlijeđenom muškarcu u Županijskoj bolnici Čakovec pružena je liječnička pomoć. Utvrđeno je da je zadobio lake tjelesne ozljede.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, 53-godišnjak je uhićen i protiv njega podnesena je kaznena prijava.

Komentara 1

OK
okvals54
11:34 13.09.2021.

Opet Kajtazijevi glasaci?Doduse oni koriste kalas,ali ocigledno stednja streljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije