Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IME OBITELJI:

'Pokrenuli smo inicijativu za zajedničku listu vrijednosno srodnih stranaka'

Željka Markić
Igor Kralj/PIXSELL
21.02.2014.
u 12:16

"Referendumski uspjeh pokazao je da se hrvatski birači mogu ujediniti oko univerzalnih vrijednosti i da stavljanje općeg dobra ispred osobnih interesa donosi rezultate", objavili su iz udruge

Udruga "U ime obitelji" objavila je kako njezini predstavnici na poticaj volontera i podupiratelja posljednjih tjedana s vodstvima stranka koje su ih od početka podržale vode razgovore o zajedničkom izlasku "vrijednosno srodnih stranaka" na izbore za Europski parlament, to jest stvaranju zajedničke liste.

"Referendumski uspjeh pokazao je da se hrvatski birači mogu ujediniti oko univerzalnih vrijednosti i da stavljanje općeg dobra ispred osobnih interesa donosi rezultate", objavila je udruga na svojim stranicama.

U priopćenju se ne navodi koje će točno stranke sudjelovati u ovom zajedničkom izlasku.

Podsjetimo, najistaknutija članica udruge Željka Markić nedavno je posjetila osnivača HDSSB-a Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru te mu je predložila stvaranje velike koalicije desnih stranaka, koja bi obuhvaćala Savez za Hrvatsku s HDSSB-om, a možda čak i HDZ. Prema informacijama koje je Večernji doznao iz vrha HDSSB-a, Glavaš je načelno prihvatio ideju da se uputi poziv Tomislavu Karamarku i HDZ-u, bez obzira na teške riječi koje mu je u posljednje vrijeme uputio.

>> Željka Markić nije isključila da bi mogla osnovati svoju stranku

>> Markić, Čačić, Gabrić – imamo sve, ali bez politike i vlasti smo ništa!

Komentara 32

BR
Brandfackel2
13:18 21.02.2014.

Kakav se ovo senzacionalni preobrat dogodio na portalu vecernji.hr pa su odjednom jugokomunistički komentari tako obljubljeni!? Da li vam je netko hakirao stranicu ili je Perkoviću omogućen pristup internetu ili je to jednostavno vaša nova "pravednost" ???

NV
novo vriijeme
13:03 21.02.2014.

"Referendumski uspjeh pokazao je da se hrvatski birači mogu ujediniti oko univerzalnih vrijednosti i da stavljanje općeg dobra ispred osobnih interesa donosi rezultate", objavila je udruga na svojim stranicama. Ovo je nešto sasvim drugo ovo su političke a ne univerzalnee vrijednosti, neki u koaliciji su neprihvaljivi za HDZneki jesu. Najbolje Željki da ide sa HDZ om koji ju je i najviše podržao na referendumu.

JM
jezero-matica
14:01 21.02.2014.

Zeljka bez otvaranja registra:SKH,Udbe,pljackasa i lopova,zatim Lustracije nema nam spasa.Gore navedeni drze 90% svega u svijim sapama.Samo sljedeci Narodni Referendum to moze pokrenuti nista drugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije