Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suverenisti prikupili potpise

Pokreće se rasprava o povjerenju Grliću Radmanu. 'Trećerazredni diplomat, nije riješio probleme u BiH i Srbiji'

04.07.2022.
u 22:48

Radmana neslužbeno opisuju kao trećerazrednog diplomata koji nije u stanju nositi se sa strateškim vanjskopolitičkim zadaćama, a u inicijativi mu, među ostalim, zamjeraju neuspjeh u rješavanju pitanja izbornog zakona u Bosni i Hercegovini koji, upozoravaju, diskriminira tamošnje Hrvate. Ministru vanjskih poslova u grijeh ubrajaju i izostanak reakcije na, kako kažu, skandalozno ponašanje Hidajeta Biščevića, hrvatskog veleposlanika u Beogradu. Uvjereni su da je Biščević istupima protiv hrvatskog predstavnika u srbijanskoj skupštini Tomislava Žigmanova pridonio slabljenju utjecaja hrvatske zajednice u Srbiji. Uvjereni su da bi ministar trebao odgovarati zato što je ignorirao ovaj skandal, a njegov odlazak traže i zbog "toleriranja koruptivnih radnji hrvatskoj diplomaciji", što argumentiraju slučajem Damira Sabljaka

Komentara 26

DU
Deleted user
06:34 05.07.2022.

Oporba gnjevna jer se ministar drznuo osvrnuti na neuravnoteženost njihovog ideologa Milanovića.

Avatar loka
loka
02:47 05.07.2022.

3 razredni, kao i svi drugi oko njega nažalost🤕👎

DU
Deleted user
08:49 05.07.2022.

Suverenisti su inače jako kvalificirani kao potencijalna zamjena za Radmana....... Osim Čačića koji ima kilometara u nogama, ali često puta namjerno ne vidi neke stvari, ne znam tko bi od njih kad bi trebali predložiti kandidata, mogao raditi takav posao. Radman je točno točilo nesposoban koliko mu Plenković dozvoljava da bude sposoban. Vidi se na kilometar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?