Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haraju požari
Povratak na članak

Pokraj Rudina i dalje gori, no vatra više ne ugrožava kuće!

Izgorjelo je nekoliko štala, krava i ovaca te jedan automobil. Nagorijela su krovišta dviju kuća, a dva vatrogasca su zbog udisanja dima hospitalizirana u splitskoj bolnici

Komentari 5

VL
vladek
14:06 27.08.2012.

Ma ljudi božji,pa to nisu piromani,to su teroristi.

VL
MA
mareiaco
14:09 27.08.2012.

Triba uvjesti strožije kazne za piromane.

VL
ST
sttipe
16:27 27.08.2012.

ovaj gori točno tamo di je nedavno vlak izletija..uz prugu..jbga,nema više retardanta..a ante sanader nije naša shodno da se pruga od primorskog doca,preusmjeri prema dugopolju..od ulaska na autocestu,poviše planog,pa autocestom prema dugopolju,nema više tunela..sve šta je trobalo napravit je;počupat tračnice iz sjeverne luke,i kopilice,te iz solina,i iste šine i pragove postavit uz zaustavnu traku..i postavit betonske kocke uz prugu jedno 3 metra,da se ne mora polivat onaj retardant..ili bar nasut žala iz kamenoloma..manje bi koštalo ovo rješenje nego vatrogasci,a dobila bi se trasa za još jednu cestu..mukte..

VL
DU
durica
17:34 27.08.2012.

Vrijeme, broj i područje gdje se požari podmeću već dvadesetak godina - ponajprije su sramota ove države, naročito obavještajnog aparata. Jednostavno je za ne vjerovati da su vlasti, i one prije i ove sad, zaključile da im je jeftinije ii oportunije plaćati vatrogasce, uništenu vegetaciju - nego pronaći podmetače požara. Jer - moguće su SAMO svije stvari - ili su paleži organizirani na jednom višem nivou i na terenu su samo izvršioci, ili to neki od lokalnih stanovnika na ovaj način nastavlja borbu protiv Hrvatske.

VL
Avatar Jana
Jana
07:47 28.08.2012.

Ovo je katastrofa za Hrvatsku . Da li se je itko iz vlade oglasio? POLITIČARI GDJE STE? Da li je itko rekao nešto o prevenciji ? Da li se zna što kaže zakon i kakove su sankcije piromanima? Strava jera jer policija ima imena onih koji su već palili a i sumnjivaca ali ništa ne poduzima. Kao da nikome nije stalo do Hrvatske i možemo samo bespomočno gledati ovu tragediju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.