Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORaH:

'Pokazuje se da su male zemlje nesposobne osigurati svojim državljanima zadovoljavajuću razinu sigurnosti'

02.06.2015., Zagreb -Saborska zastupnica Mirela Holy odrzala je konfrenciju za medije o stanju u tvrtki HZ Pruzne gradjevine. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.08.2015.
u 10:42

Iz stranke ORaH u četvrtak su priopćili da, iako u trenutku pisanja ove objave još nema sigurne potvrde o pogubljenju Tomislava Salopeka, suosjećaju s njegovom obitelji u mukama kroz koje prolaze

Iz stranke ORaH u četvrtak su priopćili da, iako u trenutku pisanja ove objave još nema sigurne potvrde o pogubljenju Tomislava Salopeka suosjećaju s njegovom obitelji u mukama kroz koje prolaze.

Između ostalog, ističu da se  ''pokazuje da su male zemlje potpuno nesposobne osigurati svojim državljanima i građanima zadovoljavajuću razinu sigurnosti, čak i kao članice NATO-a i EU, pa čak možda i upravo zbog toga, kao i to da obični građani padaju kao žrtve u sukobima koji se vode za račun financijskih i političkih elita tek nekoliko moćnih država, u čemu im spremno pomažu i naši političari''.

– Sve to treba nas navesti da u znak poštovanja prema Tomislavu Salopeku i drugim nevinim žrtvama vjerskog fanatizma i ludila promislimo još jednom, po mogućnosti zajedno s drugim sličnim zemljama, je li ovakva paradigma međunarodnih i sigurnosnih odnosa za nas uopće prihvatljiva i trebamo li nešto promijeniti u cilju ostvarenja veće razine sigurnosti za sve naše građane – poručuje ORaH. 

>> Oštra osuda Zapada: SAD stoji rame uz rame uz Hrvatsku 

>> ISIL objavio da je pogubio Hrvata Tomislava Salopeka

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar tajar
tajar
11:11 13.08.2015.

Gospođa Holy, odnosno njen orah, iskorištava tuđu nesreću za svoju promociju potpuno promašenom izjavom!

Avatar komentatorx
komentatorx
11:33 13.08.2015.

Nije moralno na ovaj način skupljati političke bodove a i izjava ne stoji. Zar nisu pogubljeni i amerikanci i englezi i francuzi i japanci... stoga gospođice Holy bolje da šutite u ovome slučaju.

UU
uhljeb u holdingu
11:23 13.08.2015.

Ovo kao da slušam one Laburiste: bla bla bla......u sve se oni kuže samo neka se čuje da nešto lupaju pa makar i bez ikakve veze, ali da lupaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije