Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upropastili trik

Pokazao kako najbrže oguliti jaje, no mnogima je zasmetalo ovo u pozadini

jaje
Foto: Screenshot
08.01.2020.
u 15:20

Na snimci pokazuje kako je kuhano jaje potrebno staviti u čašu s vodom, poklopiti je rukom te dobro protresti. No, nisu svi gledali samo to...

Jedan korisnik Twittera objavio je snimku kako najbrže oguliti kuhano jaje, a riječ je o triku koji je već poznat.

No, on ga je odlučio pokušati izvesti, a kada se uvjerio da stvarno djeluje, snimio je video. Na snimci pokazuje kako je kuhano jaje potrebno staviti u čašu s vodom, poklopiti je rukom te dobro protresti. Nakon toga jaje samo ispadne iz ljuske. Napomenuo je i kako jaje treba biti vruće,  voda hladna da bi trik uspio.

No, iako je njegova snimka pregledana gotovo 100.000 puta, mnogi su primijetili kako za vrijeme izvođenja trika nije zatvorio slavinu već je voda cijelo vrijeme curila.

– Super, no molim te zatvori vodu – jedan je od brojnih komentara.

– Iako sam impresionirana trikom, molim te idući put ne zaboravi zatvoriti vodu dok to radiš. Ubija me gledati takvo trošenje vode – detaljnije je komentirala jedna djevojka te tako zaradila brojne lajkove.

jaje
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije