Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna zabava

Pojeo guštera zbog oklade pa preminuo deset dana poslije

David Dowell
Foto: Facebook
03.07.2019.
u 13:58

Vjeruje se kako je zbog guštera dobio salmonelu, infekcija se zakomplicirala te je potom preminuo

Deset dana nakon što je pojeo guštera zbog oklade, 34-godišnji David Dowell iz Australije preminuo je zbog infekcije salmonelom.

Vjeruje se kako je zbog guštera dobio salmonelu, infekcija se zakomplicirala te je potom preminuo.

David je s Allirom Bricknell imao troje djece.

– Želim se sjećati sretnih vremena. Bio je najbolji tata, zabrinuta sam zbog svoje djece, želim ih zaštititi. To nam je bio veliki šok i dalje jest – rekla je ona, piše Mirror.

Dogodilo se to tijekom božićnih blagdana na zabavi koju su za prijatelje pripremili u svojem domu. Zbog oklade je pojeo guštera, a nakon toga mu je pozlilo.

– Dijagnosticirana mu je salmonela, bakterija koja uzrokuje proljev, grčeve i temperaturu. Pluća su mu se počela puniti tekućinom, a tekućina mu je dolazila iz trbuha. Liječnik im je rekao da je vjerojatno razlog gušter – kazala je And Hannah Dowell, Davidova sestra.

Komentara 20

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
14:54 03.07.2019.

Ovo je pravi članak odobren od Uprave VL kako bi zaglupila hrvatski narod, otjerala ih u Irsku ili pretvorila u potplaćene slavonske sezonske zombije, i izgradila sebi vile na moru.

EL
Elektra268
14:25 03.07.2019.

Prirodna selekcija..

PR
prajdali100
14:37 03.07.2019.

Uz ovog guštera obavezno ide salata.Ako si je mašio, adios !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije