Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPLITU
Povratak na članak

Pojedine COVID ambulante nedostupne pacijentima: 'Ubiremo plodove naše pasivnosti proteklih mjeseci'

U bolnici je trenutačno na liječenju 189 oboljelih od COVID-19, a bolnica na Križinama može primiti najviše od 300 do 350 pacijenata, ali u tom bi slučaju, upozorava dr. Ivić, trebalo prekinuti sve druge djelatnosti.

Komentari 3

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:50 04.12.2020.

Sve je to zato što su danas, kako i treba, prava na prvom mjestu, a obveze na petom umjesto na drugom.

VL
ZV
zvezdomor
16:37 04.12.2020.

Zašto je u ratu sve bolje funkcioniralo.? industrija zapela ili porušena ,gradovi gore , treba hraniti i opremiti desetke tisuća vojnika , smjestiti 150.000 izbjeglica, bolnice prepune ranjenika a uz sve to stalno razmišljati hoće li obrana popustiti i neprijatelj nahrupiti. Jedan od odgovora je- prije se stalno uvježbavalo kroz akcije Ništa nas ne smije iznenaditi svaki čovjek je uvjek znao svoje mjesto u sistemu djelovanja a danas je raspad sistema...zašto...? E pa sviđalo se kome ili ne imali smo na vlasti LJUDE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.