Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terorizam
Povratak na članak

Pojačane mjere sigurnosti na aerodromima u Europi, SAD-u i Aziji

Nakon neuspjelog pokušaja Nigerijca Umara Farouka Abdulmutallaba da aktivira bombu na letu Amsterdam -Detroit postrožena kontrola putnika i prtljage

Komentari 4

SI
silver@igle
11:15 27.12.2009.

Uvijek se mjere sigurnost pojačaju kad se nešto dogodi.Kao da su oni toliko glupi pa će opet sada pokušati da učine nešto.

VL
ST
strsica
22:04 27.12.2009.

trebali su to uraditi prije Bozica a ne sad kaa se sve izdogadjalo.

VL
OB
-obrisani-
11:55 27.12.2009.

Jihad free Airlines Znao sam, sad će provjere na ulasku u zrakoplov trajati satima. Razdvojimo putnike

VL
OB
-obrisani-
13:24 27.12.2009.

Njemacka sigurnosna sluzba Verfassungsschutz u svom godisnjem raportu: 1.) Najvecu opasnost Njemackoj i njezinim drzavljanima predstavljaju islamisticni teroristi.\" 2.) U godini 2009 Verfassungsschutz je sprijecila 7 pokusaja velikih teroristicnih akcija islamisticnih terorista. 3.) Polovina islamisticnih terorista na podrucju Njemacke je je takozvanih homegrown terorista, to je njemackih konvertita ili sinova muslimanskih imigranata, rodjenih u Njemackoj ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.