Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Pojačan promet prema Sloveniji, povremeno zastoji i kolone na granici

Ilustracija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
04.01.2020.
u 12:57

Prema izvješću Hrvatskog autokluba (HAK) u 12,10 sati, na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona oko 500 metara pred naplatom Trakošćan, a kolona je i zastoj prema graničnom prijelazu Macelj

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A7 Rupa-Rijeka u smjeru Slovenije, a zastoji su povremeno pred naplatnim postajama i graničnim prijelazima.

Prema izvješću Hrvatskog autokluba (HAK) u 12,10 sati, na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona oko 500 metara pred naplatom Trakošćan, a kolona je i zastoj prema graničnom prijelazu Macelj.

Zbog pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža. Vozače se moli za strpljenje i razumijevanje.

Prema informacijama, u 12,10 sati, na izlazu iz zemlje na Bregani i Macelju čeka se oko sat, a na ostalim prijelazima sa Slovenijom oko pola sata.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Ilustracija
1/29
Ključne riječi

Komentara 5

IV
ivanbalic
08:59 05.01.2020.

Sada ce HDZ-njareske lopine za izgubljene izbore kriviti Austriju i njihov snijeg,bice da je udba pomogla Milanovicu,da se zavali u presjednicku fotelju sledeci 5-10 godina.

ZL
zlatnirat
16:28 04.01.2020.

Idu ljudi na zapad, sa zasluzenog bozicnog odmora, briga nih kome ce barbika u sledecih 5 godin peci kolace.

SU
suncesmokvemaslina
15:43 04.01.2020.

Auu koliko ih je. Čiji su glasači ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije