Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK UPOZORAVA

Pojačan promet na cestama, stoji se u kolonama na pojedinim dionicama

Gužve na naplatnoj postaji Lučko
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
26.06.2022.
u 14:05

Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti. Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Kolone i zastoji su na nekim dijelovima cesta. 

- na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolone s povremenim zastojima su od čvora Karlovac prema Zagrebu, a pred naplatama Demerije i Lučko kolone su oko 1 km;

- na Jadranskoj magistrali (DC8) zastoji su povremeno na prilazima turističkim središtima.

Zabrana prometa za teretna motora vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas od 12:00 do 23:00 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije