Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohotni profesor

Pipao učenice: Čuli smo i prije da se nešto događa

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL, ilustracija
06.05.2014.
u 19:53

U Nedelišću se govori kako su ga prijavili roditelji jer su se djevojčice žalile da ih je dirao

Nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Nedelišće u Međimurskoj županiji priveden je 25. travnja u istražni zatvor u Varaždinu i pritvoren zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad učenicama! Privođenje su nam potvrdili u tužiteljstvu u Varaždinu. Kako neslužbeno doznajemo, nastavnik je pod istragom zbog sumnji u kazneno djelo “spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina”.

U Nedelišću se govori kako su ga prijavili roditelji jer su se djevojčice žalile da ih je dirao. Nije poznato o koliko je učenica riječ ni kad se događalo to što mu se stavlja na teret, no navodno je riječ o dužem razdoblju.

– Čuli smo mi i prije da se nešto događa, ali nije se o tome puno javno govorilo. To je takav predmet, taj tjelesni, na kojem se mora pomagati djeci da rade vježbe – kaže mještanka sela pokraj Čakovca.

Mještani kažu da je već prije bilo glasina o tome da nastavnik “pipa” djevojčice. Privedeni je nastavnik i trener u atletskom klubu, a za svoj je rad nagrađivan i na državnoj razini. Ravnatelj OŠ Nedelišće Ivica Paić nije želio komentirati informaciju o privođenju nastavnika.

– Sve dok istraga traje, ne mogu ništa reći – poručio je. O konkretnom slučaju nisu ništa rekli ni u međimurskoj policiji, nisu ga ni opovrgnuli, a ni potvrdili jer je riječ o maloljetnicima.

>> Uhićen muškarac koji je spolno zlostavljao dijete

Komentara 10

MX
Mister X
22:28 06.05.2014.

Kakvo je ovo društvo ne demokratsko ne priznaje ovu vrstu seksualne orijentacije te manjine ?

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
20:41 06.05.2014.

Upravo su iz te klase najveći zagovornici homosexualaca......a iz dana u dan se saznaje i zašto.

Avatar smuljko
smuljko
21:07 06.05.2014.

e moji retardosi postoji "pipkanje" i postoji asistiranje na spravama ako je ovo prvo bogec J. bude nastradal, a ako je ono drugo u pitanju savjetujem mu da obvezno podigne tužbu i masno naplati klevećenje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije