Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogledajte zašto je važan imunitet naših školaraca i kako ga održati kad škola počne

Imunosal
23.08.2022.
u 13:01

S početkom nove školske godine djeca će se sve manje igrati na otvorenom, a zbog boravka u grupama u zatvorenom prostoru, otvara se prostor za širenje raznih viroza. Kako bi se njihova učestalost smanjila i kako bi se ublažili simptomi, važno je paziti na održavanje imuniteta

U školskoj godini djeca svakodnevno troše puno energije za učenje, rješavanje zadataka te za razne fizičke aktivnosti, ali i igru. Pravilna prehrana osnova je za održavanje imuniteta te osigurava pravilan rast i razvoj organizma u dječjoj dobi. Ali djeca često znaju biti mali izbirljivci, pri čemu je dobrodošla pomoć posegnuti za kvalitetnim i provjerenim dodacima prehrani za imunitet.

Svaki esencijalni vitamin i mineral ima ulogu u organizmu, zasebno i u sinergiji. Vitamini B skupine važni su za normalan metabolizam i živčani sustav, vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, vitamini C i D potrebni su za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Tu je i beta-glukan, nezaobilazni sastojak poznatih proizvoda za imunitet.

Proizvodi omiljeni među djecom

Najtraženiji proizvodi za imunitet u hrvatskim ljekarnama, zbog optimalnog sastava i prihvatljivih cijena, ali i zadovoljstva roditelja i djece, su proizvodi iz Imunosal linije. Imunosal ima proizvode odličnog voćnog okusa, posebno prilagođene djeci. Primarni sastojak većine Imunosal proizvoda je beta (1,3/1,6)-D-glukan iz kvasca koji je vrlo učinkovit i siguran za korištenje.

U sastavu Imunosal Junior sirupa, koji je za djecu već od godinu dana, posebno se ističu vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece te željezo koji doprinosi normalnom kognitivnom razvoju djece, ali i 8 vitamina B skupine, vitamin E i cink. Na policama ljekarni možete naći i Imunosal tekući dodatak prehrani koji je uz beta-glukan dodatno obogaćen vitaminima C, E, B skupine i cinkom te je prikladan za predškolsku i školsku djecu.

Beta-glukan u kombinaciji s vitaminima može se pronaći i u obliku Imunosal šumećih tableta. Za djecu od 6 godina dovoljna je doza od pola tablete rastopljene u čaši ukusnog napitka. Kao nagrada za naše najdraže, tu su Imunosal pastile s profesorom Baltazarom. Pastile uz vitamin C, cink i beta-glukan, dodatno sadrže lecitin i inulin.

Potražite u ljekarnama

Imunosal proizvodi dio su poznate hrvatske Pharmoval linije dodataka prehrani i medicinskih proizvoda i mogu se kupiti u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Mogu se i naručiti s dostavom na kućnu adresu na internet trgovini drogerija.hr, a više o proizvodima potražite na službenim www.imunosal.hr stranicama proizvoda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije