Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ulici

Pogledajte video u kojem pobješnjeli Rus sjekirom napada vozača!

napad sjekirom
Foto: Screenshot Youtube
26.06.2014.
u 21:28

Vozač kojeg je napao, mogao ga je ozlijediti tako da je naglo stisnuo gas svoga vozila, no nije to učinio

Nevjerojatan video snimio je slučajni prolaznik kamerom - u naletu bijesa vozač terenca, za kojeg se tvrdi da je Rus, izvadio je sjekiru iz prtljažnika i njome napao vozača u vozilu koje se nalazilo iza njega! Vozač je prije toga s pobješnjelim Rusom pokušao razgovarati, no utekao je u vozilo. Iako je napadač mlađa žena pokušala zaustaviti, nije je poslušao.

Vozač kojeg je napao, mogao ga je ozlijediti tako da je naglo stisnuo gas svoga vozila, no nije to učinio. Ne zna se uzrok napada.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Sumrak Vremena
08:21 27.06.2014.

odite na YouTube i upišite rusian car drivers umrijeti od smijeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije