Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD STOŽERA DO STOŽERA

Pogledajte veliko slavlje i tugu nakon objave rezultata izbora

Izbori 2015.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/32
08.11.2015.
u 23:42

Parlamentarni izbori su iza nas i čekaju se konačni rezultati, ali prema privremenim i nepotpunim rezultatima najviše razloga za slavlje imaju Domoljubna koalicija i koalicija MOST nezavisnih lista. Tako nešto moglo se prepoznati i u stožerima tih koalicija.

Okupljeni u stožeru Domoljubne koalicije slavili su kao navijači kad Hrvatska zabije pogodak na velikom prvenstvu. U stožeru Hrvatska raste nešto je suzdržanija atmosfera, ali su zapravo svi skupa podosta ugodno iznenađeni rezultatima i sigurno da se nadaju kako bi mogli nešto možda i napraviti što bi ih ostavilo na vlasti.

No ponajviše razloga za slavlje svakako ima MOST, kod njih je pravi tulum, pjeva se i pleše, razmišlja o tome što i kako kad uđu u Sabor. Naravno, sad su iznimno traženi na političkoj sceni, zvone im mobiteli i uživaju u pažnji, ali ovo im je noć za slavlje, u kojoj neće dopustiti da ih išta ometa u tome.

Slavi se i kod Milana Bandića, a nešto je suzdržanije kod HDSSB-a i u Živom zidu, dok je u ORaH-u tmurna atmosfera, baš kao i kod Ive Josipovića i Radimira Čačića, koji nisu uspjeli jakim imenima nešto više uspjeti kod birača.

>> HDZ-ova koalicija 60, SDP-ova koalicija 54, MOST 19 mandata

Komentara 16

PI
pismeni
23:54 08.11.2015.

U SDP-eovom stožeru ponovo nema niti jedne Hrvatske zastave! Ode domoljublje, vratio se REGION!

UN
unfpsb
00:30 09.11.2015.

Po meni dostojanstveno u Mostu,bez pjesme ,jer trenutak i nije za slavlje. Onaj tko ce preuzeti vladu,treba da si počne čupati kosu još veceras,zbog bolnih reformi koje se trebaju zapoceti.

DU
Deleted user
00:02 09.11.2015.

Ako ljudi zele promjene, onda SDP ne bi trebala ostati na vlasti. Ako su zadovoljni pravcem u kojem Hrvatska ide, onda je SPD odgovor. Ocigledno je da je MOST jedna "umjerena" stranka bez previse ektremista i to je dobro za demokraciju i da ove dvije vladajuce velike stranke sjasu sa visokog konja i podju raditi za narod. U svakom slucaju nadamo se prosperitetu i vracanju Hrvatskoj ponos i domoljublje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije