Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispad na suđenju

Pogledajte trenutak kada je Mamić izgubio živce: 'Hoćete džigerice moje?'

Zdravko Mamić
Foto: screenshot HRT
01.09.2017.
u 12:37

Mamić je tijekom svjedočenja Dejana Lovrena sam krenuo prema izlazu

Danas je nastavljeno suđenje braći Mamić, a Zdravko Mamić, koji je stigao na štakama zbog nedavnog ranjavanja kod Tomislavgrada, ponovno je u jednom trenutku izgubio živce i napustio sudnicu.

Mamić je tijekom svjedočenja Dejana Lovrena sam krenuo prema izlazu, a sudac ga je uputio na hodnik.

– Ma idite više u... Jeste li sad sretni svi, jeste sad sretni, koliko manipulirate... Hoćete li krvi moje, hoćete li džigerice moje? Sramite se svi koliko vas ima! – poručio je Mamić i izašao u hodnik.

Zdravko Mamić
1/16

Komentara 77

KA
kacavenda
14:28 01.09.2017.

Car na najjace

Avatar southman
southman
13:04 01.09.2017.

Na sud došao na štakama iz suda izišao bez štaka. Međugorska ozdravljenja su "sitne ribice" za Mamićevo ozdravljenje na sudu !!!

NE
nemanatrag
14:09 01.09.2017.

Gospa opet čuda čini....hokejašu štake suvišne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije