Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UHITILA BELGIJCA

'Pogledajte što radi ovaj putnik, ne dirajte rukohvate u javnom prijevozu!'

Putnik namjerno lizao prste i njima dirao rukohvate
Foto: Screenshot
12.03.2020.
u 10:37

Muškarac je uhićen, a vlak je privremeno povučen iz prometa kako bi bio dezinficiran - kazali su iz tvrtke koja upravlja javnim gradskim prijevozom isttičući kako se brinu da metro bude čist svaki dan

Na sminku Belgijca koji je u vlaku uhvaćen kako liže prste, a zatim ih briše od rukohvat, reagirala je i policija koja je uhitila pijanog i neodgovornog putnika, potvrdile su lokalne vlasti nadležne za promet u Belgiji.

Muškarac je snimljen kako spušta zaštitnu masku s lica, stavlja prste u usta, liže ih, a potom njima dira rukohvat.

- Muškarac je uhićen, a vlak je privremeno povučen iz prometa kako bi bio dezinficiran - kazali su iz tvrtke koja upravlja javnim gradskim prijevozom isttičući kako se brinu da metro bude čist svaki dan, prenosi Independent.

Podsjetimo, Svjetska zdravstvena organizacija upozorila je da se koronavirus širi najčešće kapljičnim putem, posebno iz nosa i usta, a na različitim površinama može preživjeti od nekoliko sati do nekoliko dana. Video je iz tog razloga očekivano izazvao bijes korisnika na društvenim mrežama.

„Pogledajte ovu osobu koja je sigurno zaražena koronavirusom što radi u javnom prijevozu! Ne dirajte više rukohvate!", napisao je putnik koji je snimio incident i postavio snimku na Twitteru gdje je ona ubrzo postala viralna. 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
22:53 12.03.2020.

Netko u VL je brat blizanac “miroslava-petkovica” . “Miroslav” izmislio naciju “Hrvicanine” a ovaj anonimni “novinar” “Belgijce”! Zivjela pismenost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije