Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv trenutak

Pogledajte što je 400 studenata napravilo za profesora koji boluje od raka

profesor
Foto: Screenshot YouTube
15.09.2016.
u 09:00

Snimku je u tri dana pogledalo više od 23 milijuna ljudi

Ben Ellis od 2008. godine predaje latinski na akademiji Christ Presbyterian u Nashvilleu. Omiljen je među svojim studentima i za njega imaju samo riječi hvale. No, profesor je obolio od teškog oblika raka. Prošli tjedan u znak podrške omiljenom profesoru 400 učenika, ali i Benovih kolega okupilo se ispred njegove kuće. Stali su ispred, na travnjak i zapjevali profesoru u znak zahvale za sve što im je pružio.

Snimku nevjerojatno dirljivog trenutka podijelio je Tim McGraw, inače glazbenik, na svom Facebooku, a snimka je pregledana više od 23 milijuna puta u tri dana.

Profesor zapjevao sa svojim studentima

"Prijatelj poslao mi ovo danas", napisao je Tim. "Ben Ellis je nastavnik u školi u Nashvilleu i bori se s rakom. Svi učenici i nastavno osoblje otišli su do njegove kuće. Naše misli i molitve su s njim i njegovom obitelji ... to je tako dragocjeno ", napisao je Tim.

Na snimci se vidi kako se profesor naginje kroz prozor dok studenti pjevaju himnu Duha Svetoga na travnjaku. Može se vidjeti i kako je profesor u nekoliko navrata zapjevao sa svojim studentima. 

Majka jednog od učenika, Shannon Lee Seibert, napisala je na Facebooku da je pjesma bila način da se djeca zahvale profesoru na svemu što je dao za njih. "On je svima bio uzor", dodala je, piše Metro.

> > Dirljiv trenutak: Otac čuo kako srce njegove poginule kćeri kuca u dječaku

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pulchrum
17:05 15.09.2016.

Još uvijek ima zajedništva i dobrih ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije