Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hvala vam!'

Dirljiv trenutak: Otac čuo kako srce njegove poginule kćeri kuca u dječaku

Čuli srce preminule kćeri
Foto: YouTube
1/3
28.07.2016.
u 09:29

Roditelji su ostali bez dvoje djece kada je na njih naletio pijani vozač. Odlučili su donirati organe od njih oboje

Darivanje organa mnogim je pacijentima spasilo živote, a često nakon toga ostaje bliska povezanost među obiteljima donora i obitelji onog koji je organ primio.

Tugujuća obitelj tako je podijelila emotivni trenutak kada su čuli otkucaje srca svoje preminule kćeri koje je donirano 14-godišnjom dječaku. Katelyn Zimmerman i njezin mlađi brat Dylan poginuli su nakon što je na njih, dok su se vozili biciklima, naletio pijani vozač. Sve se dogodilo u blizini njihova doma u ožujku.

Roditelji su odlučili donirati organe njih oboje. Srce djevojčice donirano je Ali Jefferiesu kojem je transplantacijom spašen život. Aliju je ranije dijagnosticirana kardiomiopatija te mu je transplantacija srca bila jedina nada za preživljavanje. Ovog tjedna obitelji su se susrele prvi put, a roditelji poginule djevojčice imali su priliku čuti kako kuca njezino srce, kojeg sada ima spašeni dječak.

Ali je obitelji napisao dirljivo pismo zahvale koje je pročitao sav u suzama. "Hvala vam na daru da vidim više u životu. Hvala vam što ste i dopustili drugu priliku. Hvala vam iz dubine mog srca, hvala vam što ste moje čudo", rekao im je. Čuti kako kuca srce njihove djevojčice roditeljima je dalo malu utjehu. "To što njezino srce još uvijek kuca, iako nije u njoj, dalo nam je mir", rekao je Katelyn otac.

>> Nakon 21 godinu slijepac prvi put vidio svoju kćer

>> Mislio je da je mrtav: Dirljiv trenutak kad Sirijac ugleda sina

>> Dirljiv trenutak kada daltonist prvi put vidi svoju djecu u boji

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:19 28.07.2016.

Tužno,al svaka čast roditeljima!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:58 28.07.2016.

Nesto lijepo u moru ruznih vijesti i dogadjaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije