Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanka Luetić Boban

Pogledajte spot kandidatkinje za šeficu žena HDZ-a

Spot Ivanke Luetić Boban
Foto: Youtube
1/3
27.10.2012.
u 13:54

Ivanka Luetić Boban se svojedobno bavila i glazbom te se na YouTubeu i danas mogu naći njezini nastupi.

Predsjednica HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski je na današnjoj izbornoj konvenciji postala Marija Boban, profesorica na Pravnom fakultetu u Splitu.

Protukandidatkinju je imala u liku i djelu predsjednice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije Ivanke Luetić Boban. Ivanka Luetić Boban se svojedobno bavila i glazbom te se na YouTubeu i danas mogu naći njezini nastupi. Kako su izgledali njeni nastupi možete pogledati u priloženom videu.

Karamarko je, govoreći pred Zajednicom žena Katarina Zrinski više puta ponovo kako je HDZ povijesna stranka, a sve žene u stranci pozvao je da se u ovo povijesno vrijeme za HDZ angažiraju kako bi stvorili novi HDZ.

Udovica prvog predsjednika Franje Tuđmana Ankica Tuđman učlanila se u HDZ prije dva dana, rekao je Tomislav Karamarko šef HDZ-a na današnjoj izbornoj konvenciji Zajednice žena Katarina Zrinski. Karamarko je rekao da je A. Tuđman dobila člansku iskaznicu s rednim brojem 002, a da iskaznica s rednim brojem 001 ne postoji jer je ona virtualna i utjelovljena u liku i djelu dr. Franje Tuđmana.

Komentara 85

OB
-obrisani-
19:32 27.10.2012.

Nije lose...u svakom slucaju ne plese nepristojno uz stangu ko sdprdenjare.

IJ
ijurin14
19:40 27.10.2012.

....eh,što je loše u nastupu gospođe????...što?...aaaa ,to da članica je HDZ-a!!!...dosadni ste drugovi ljevičari!!!!....

KR
krc
18:58 27.10.2012.

Dobra cajka, "vuče" mi na Višnju Pevac, samo da tako i ne završi njezina "karijera."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije