Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pogledajte spot kandidatkinje za šeficu žena HDZ-a

Ivanka Luetić Boban se svojedobno bavila i glazbom te se na YouTubeu i danas mogu naći njezini nastupi.
27. listopada 2012. u 13:54 85 komentara 989 prikaza
Spot Ivanke Luetić Boban
Foto: Youtube
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednica HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski je na današnjoj izbornoj konvenciji postala Marija Boban, profesorica na Pravnom fakultetu u Splitu.

Protukandidatkinju je imala u liku i djelu predsjednice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije Ivanke Luetić Boban. Ivanka Luetić Boban se svojedobno bavila i glazbom te se na YouTubeu i danas mogu naći njezini nastupi. Kako su izgledali njeni nastupi možete pogledati u priloženom videu.

Karamarko je, govoreći pred Zajednicom žena Katarina Zrinski više puta ponovo kako je HDZ povijesna stranka, a sve žene u stranci pozvao je da se u ovo povijesno vrijeme za HDZ angažiraju kako bi stvorili novi HDZ.

Udovica prvog predsjednika Franje Tuđmana Ankica Tuđman učlanila se u HDZ prije dva dana, rekao je Tomislav Karamarko šef HDZ-a na današnjoj izbornoj konvenciji Zajednice žena Katarina Zrinski. Karamarko je rekao da je A. Tuđman dobila člansku iskaznicu s rednim brojem 002, a da iskaznica s rednim brojem 001 ne postoji jer je ona virtualna i utjelovljena u liku i djelu dr. Franje Tuđmana.

OSVOJITE MAKEOVER
Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Nije lose...u svakom slucaju ne plese nepristojno uz stangu ko sdprdenjare.

  • ijurin14:

    ....eh,što je loše u nastupu gospođe????...što?...aaaa ,to da članica je HDZ-a!!!...dosadni ste drugovi ljevičari!!!!....

  • krc:

    Dobra cajka, "vuče" mi na Višnju Pevac, samo da tako i ne završi njezina "karijera."