Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hdz

Ankica Tuđman učlanila se u HDZ i dobila iskaznicu 002

Ankica Tuđman
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
27.10.2012.
u 10:00

Iskaznica s rednim brojem 001 ne postoji jer je ona virtualna i utjelovljena u liku i djelu dr. Franje Tuđmana, kazao je šef stranke Karamarko

Udovica prvog predsjednika Franje Tuđmana Ankica Tuđman učlanila se u HDZ prije dva dana, rekao je Tomislav Karamarko šef HDZ-a na današnjoj izbornoj konvenciji Zajednice žena Katarina Zrinski.

Karamarko je rekao da je A. Tuđman dobila člansku iskaznicu s rednim brojem 002, a da iskaznica s rednim brojem 001 ne postoji jer je ona virtualna i utjelovljena u liku i djelu dr. Franje Tuđmana.

Karamarko je, govoreći pred Zajednicom žena Katarina Zrinski više puta ponovo kako je HDZ povijesna stranka, a sve žene u stranci pozvao je da se u ovo povijesno vrijeme za HDZ angažiraju kako bi stvorili novi HDZ.

- Trebamo stvoriti HDZ istinski narodnjački koji zna svakog našeg čovjeka. Onaj HDZ koji je stvarao i Franjo Tuđman.

"Nismo krivi"

Članove Kukuriku koalicije i premijera proglasio je izgubljenima za Hrvatsku, a Hrvatsku izgubljenu za njih.

Na pitanje da komentira istup guvernera HNB-a Borisa Vujčića da vlada ide u lošem smjeru jer se previše oslanja na javni sektor, odnosno da radi iste greške koje jer radila i prethodna vlada HDZ-a, Karamarko je kazao: 

- Guvernerova kritika je možda i malo prekasno upozorenje, ali je dobro došla. Ipak, nije trebao na taj način formulirati kritiku. Nije bivša vlada kriva za sadašnju situaciju. Nova vlada trebala je zaustaviti negativne trendove, ali nije uspjela zaustaviti ni jedan negativan trend. Od Plana 21 ispunili su samo 22. plan a to su smjene stručnih  ljudi koji su se šest godina školovali da u nauče hodati "briselskim hodnicima", a sada s u ih makli.

Aferu hrvatski Watergate komentirao je navodeći da  to nisu špijunske afere, već je to afera policijskog USKOK-a.

Na pitanje što očekuje od Saborskog odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Karamarko je rekao da će se o tome svemu očitovati nakon sjedince jer je još uvijek obvezan čuvati tajnu.

>>Saborski odbor u čudu: Kada je i kako Karamarko vidio izvješće?

>>Saborski odbor o aferi Watergate raspravljat će u ponedjeljak

Komentara 400

DE
dejavu
18:56 27.10.2012.

Od 300injak komentara , samo 15 ih je pozitivno ocijenilo ankičin ulazak u hdz. ...Hrvatska napokon progledala !

HR
hrvatin
18:58 27.10.2012.

Cijela obitelj Tudjman je casna i postena obitelj koja se nije ni jednom sitnicom okoristila o Hrvatsku,nista uzela,prisvojila ili ukrala.Ocrnjeni su u udbaskoj antihrvatskoj jugonostalgicarskoj kuhinji od neprijatelja i bijednika koji nisu mogli i nikada nece moci podnijeti grandiozno djelo najveceg hrvatskog sina,heroja Domovine,Franje Tudjmana.Bolesnu kcer su mu sudili nekoliko puta i naravno nisu nista nasli kao ni kod ostatka obitelji.Procitao sam negdje da je zadnja placa Franje Tudjmana bila devet tisuca kuna,a koliko je ovima nakon njega?Jedini spas za opstanak Hrvatske je povratak na njegov put i njegovu neustrasivu drzavnicku figuru.Neka mu je vjecna hvala i slava sto me oslobodio opancarskog jugoslavenskog(velikosrpskog)ropstva.Uzivao vjecno u drustvu andjeoskih zborova,skupa sa svima koji su svoje zivote polozili na Oltar jedine mi Domovine.

OB
-obrisani-
18:56 27.10.2012.

. ...Nedostaje vam još samo nekoliko poznatih likova iz tog doba npr: pašalić, kutle,glavaš ... .. . sad sam se sjetio jedne utakmice u Poljudu kad je torcida skandirala ankici . ........" ankice vrati lovu djeci Hrvatske."....... . ona ii Sranjo digli su se na polovini utakmice i pobjegli...!!...narod htio lopove masakrirat...!! .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije