Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

Pogledajte pijavicu snimljenu jutros u Konavlima

pijavica
Foto: Screenshot Youtube
1/2
08.09.2014.
u 09:35

Zasad nije poznato je li pijavica načinila materijalnu štetu

Jutros su se na području Konavala, preko Boke kotorske, prema crnogorskom primorju, razvijali grmljavinski oblaci donoseći kišu i grmljavinu, prenosi Crometeo.

U Konavlima je iza 8 sati zabilježena vrlo razvijena pijavica koja je s mora udarila o Konavoske stijene, a onda se vratila nad more. Zasad nije poznato je li pijavica načinila materijalnu štetu.

U dijelovima Konavala grmljavinsko nevrijeme bilo je praćeno i tučom.

Kako je to izgledalo možete pogledati na videu:

 

>> Pogledajte pijavicu u Mljetskom kanalu

>> Pogledajte kako je olujno nevrijeme poharalo Murter

Komentara 3

DU
Deleted user
10:05 08.09.2014.

Jutros su se, razvijali su se... Pa kakva Vam je to rečenica ? Da li je to po novom pravopisu zbog kojeg su tiskali nove udžbenike, ili ? Mene stvarno zanima kako dolazi do takvih jezičnih bravura u rečenicama po člancima na VL-u ? Skoro pa da nema članka u kojem se ne prtlja s dvostrukim i trostrukim su, se, je. Stvarno ne kužim.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:49 08.09.2014.

Hm, glupost. Dva dokoličara nagađaju do kud je došla, kud ide, a od silnog nevremena ovom na slici nisu se zanjihala ni ova tri lasa koja ima na glavi. Pijavica je kad, kao što kaže ovaj drugi, lete krave ii kuće. Ovo je bila glista. A i ovi od Subanovića iz Crometeo-a su neki katastrofičari koji od ničega žele napraviti nešto.

DU
Deleted user
11:53 08.09.2014.

Pogledajte skrivenu reklamu za određeni proizvod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije