Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan ulov

Pogledajte kakve kapitalce su ulovili Ivica i njegov sin

somovi
Foto: Čitateljica
1/3
06.07.2019.
u 08:58

Otac i sin kod Vukovara ulovili su dva soma. Jedan je bio težak preko 50 kilograma

Ključne riječi

Komentara 6

SO
Somdjija
12:49 06.07.2019.

E sad ovako,gosp.Bojnik bi trebao nadimak "pukovnik",a ako nevjeruje za pribor može doći i uvjeriti se dali špaga od 80 lb sa rolama finn noir offshore i štapovima 500 grama akcije može izvući takve ribe.Ako želi,može dobiti i video uradak sa ulovom i svemu da već jednom stanemo na kraj takvim vjerovanjima jer očito dotični zna kako se postavljaju tzv.samice na koje je pokušao uloviti takvo šta ali bezuspješno...Naravno,može i se odraditi i neka poduka kako zapravo uloviti soma!!!!

BO
Bojnik
11:32 06.07.2019.

Nepise ni na koji pribor su ulovljeni,ni na koji mamac. A poznavajuci takve majstore, ulovljeni su na samicu koja je vezana za drvo iznad vode.Najstroze zabranjeno po zakonu o slatkovodnom ribarstvu. Pisem to jer da bi se legalno uhvatile takve ribe treba imati i vrhunsku opremu,a oni da je imaju vec bi se pohvalili njome.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
20:24 06.07.2019.

OK, tko jede somove od 50 kilograma i stare koliko ono godina? Te se ribe puštaju nazad u vodu, ovo su krivolovci. I to još javno objavljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije