Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO UZ ZORANA ĐOGAŠA

Ovako su premijera dočekali u Splitu: Prošetao rivom uz skandiranje građana

Split: Premijer Andrej Plenković u društvu Zorana Đogaša prošetao je rivom i družio se s građanima
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
15.06.2022.
u 20:57

Uz premijera su u Splitu bili ministar Zdravstva Vili Beroš, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je danas Split, a u društvu Zorana Đogaša, kandidata HDZ-a za gradonačelnika, prošetao je rivom i družio se s građanima. Splićani su ga srdačno dočekali uz skandiranje "Plenki, Plenki!". 

Premijer je sudjelovao na svečanosti Dana splitskog sveučilišta nakon čega je ustvrdio da je taj grad postao "žrtva politikantstva" i "žrtva politike koja se ruga biračima Splita". 

- Uvjeren sam da će 26. lipnja Splićani dobro promisliti kakvu politiku žele jer ako do neki dan nije bilo jasno tko je kakav, sada je - naveo je pružajući potporu kandidatu Zoranu Đogašu.

Uz premijera su u Splitu bili ministar Zdravstva Vili Beroš, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Također, pridružili su im se župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, predsjednik splitskog HDZ-a Vice Mihanović te brojne druge osobe iz svijeta politike. 

Premijer Andrej Plenković u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim političara, s premijerom se na piću mogla vidjeti olimpijka Matea Jelić.

Matea Jelić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Također, na druženje je stigao i Nenad Periš, otac nesretno nastradalog mladića Mateja. 

Davor Božinović i Nenad Periš
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 22

IC
ICCO
21:32 15.06.2022.

Pohvalno je da ovaj put nisu dječicu angažirali da kliču Titu, pardon Plenkiju.

VA
vadis1
02:00 16.06.2022.

HDZ je namistio skandiranje. Nagovorili su uhljebe da organiziraju “spontano” skandiranje.

MT
mačak tom
22:32 15.06.2022.

Nije mi jasno. Ti isti ljudi koji su danas skandirali Plenkoiviću će se sutra izjasniti protiv pederluka. A Plenković je za uvođenje pederluka napravio više nego svi ljevičari. Problem demokracije je taj da stvari vode podkapacitirani i uhljebljeni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije