Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje u NU2

Pogledajte kako je Stanković dočekao Škoru prije 14 godina, pao je i poljubac

Škoro i Stanković
Foto: Screenshot
1/4
11.09.2019.
u 13:03

Iduću nedjelju u Nedjeljom u 2 k Aleksandru Stankoviću stiže Miroslav Škoro, a prisjećamo se njegova gostovanja 2005. godine

Nakon što je prošle nedjelje ugostio predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, u Nedjeljom u 2 Aleksandru Stankoviću stiže i Miroslav Škoro.

Škoro je kod Stankovića gostovao i prije 14 godina kada mu je voditelj poželio i više nego srdačnu dobrodošlicu.

Stanković je Škori zapjevao, zagrlio ga i poljubio ga u čelo, a ovaj ga je potapšao po leđima.

 

– Dobrodoš'o, dobrodoš'o Škoro – pjevao mu je Stanković nakon čega ga je poljubio te sjedajući na voditeljsku stolicu nastavio: – Nisi mor'o, fakat, nisi mor'o.

Hoće li mu i ovoga puta poželjeti takvu dobrodošlicu, vidjet ćemo u nedjelju u 14 sati.

VIDEO Miroslav Škoro - Raspisao bih referendum o Zakonu o podrijetlu imovine

Komentara 7

Avatar Kaladin
Kaladin
13:25 11.09.2019.

Do sad se već iskristalizirao kao nedodirljivi levičar i kako reče u prošloj emisiji "teniser". Više ne mora govoriti ni hrvatski pa nema ni potrebe dočekati Škoru srdačno.

JA
javor11
14:18 11.09.2019.

Ne budite lijen pa pogledajte. Čovjek je još 2005 godine državnički nastup. U kojim rupama su bili ostali kandidati tada?

MR
MrGrickle
15:08 11.09.2019.

Nije se promijenio ni najmanje. Pola emisije potrošio da Aci odgovori na pitanje kojem žanru pripada njegova glazba. Sav se sapleo u izmotavanju samo da ne kaže "novokomponovana narodna".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije