Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah su reagirali

Pogledajte kako je ruski lovac presreo švedski istraživački avion koji je letio iznad Baltika

ruski avion
Foto: Screenshot
1/2
24.01.2019.
u 16:36

Rusko ministarstvo obrane na nebu iznad Baltičkog mora uočilo je neidentificirani zrakoplov pa je odmah poslalo lovca da otkrije o čemu je riječ

Rusko ministarstvo obrane objavilo je snimku svoga lovca Su-27 koji je na nebu iznad Baltičkog mora presreo švedski istraživački avion Gulfstream.

Oni su priopćili kako su danas u zračnom prostoru uz rusku granicu uočili neidentificirani zrakoplov te su odmah poslali svoj vojni avion da otkrije o čemu se radi.

Kada su mu se približili na sigurnu udaljenost, otkrili su da je riječ o švedskom špijunskom zrakoplovu koji se nakon toga odmah udaljio od ruske granice.

Komentara 56

Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:38 24.01.2019.

Koja jeftina propaganda! Scena 1: Prvo u zrakoplov, naoružan sa četri rakete, ulazi pilot u naranđastom kombinizonu! Scena 2: Zrakoplov koji polijeće nema ni jednu raketu (?!)! Scena 3: Zrakoplovom pilotira pilot u plavom kombinizonu! Što na to sve reći?? Glup, gluplji, Rus...

DU
Deleted user
17:36 24.01.2019.

Upravo je još jedna fotomontaža puštena naivnom puku, pogledajte poletio je jedan tip aviona, a slijeće sasvim drugi tip aviona.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:32 24.01.2019.

I u Rusiju svatko može doć, obavit špijunažu i nakon upozorenja mirno otić kući ✈️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije