Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ NOVE PERSPEKTIVE
Povratak na članak

Pogledajte kako danas izgledaju Vukovar i vukovarski Vodotoranj

Komentari 11

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
20:49 03.04.2017.

Jos kad sjedne iz Beograda ratna odsteta biti ce to grad buducnosti

VL
EM
emojmile
17:39 03.04.2017.

Zar se nije nedavno skupljao novac za obnovu? Skupljeno je dosta i što je zapelo ?

VL
DU
Deleted user
07:21 04.04.2017.

…odlučio je da napravi… to je po kordićkinom novom pravopisu, četiri u jedan? Vi u večernjaku niže ne možete! Ili možete? I ja vas napuštam!

VL
DU
Deleted user
07:40 04.04.2017.

Bio sam ove zime prvi put u Vukovaru, nigdje nisam vidio ljepši Dunav nego upravo tamo, Strauss je možda bio tamo kad je skladao valcer..

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:52 07.10.2017.

Slaven Petric je odlucio napraviti, nije odlucio da napravi. Mi govorimo hrvatskim jezikom, Bradaricu, no ti uporno koristis jezik onih koji su unistili ovaj, a i mnoge druge nase gradove.

VL
AT
Atomos
18:00 10.05.2017.

I što je tu posebno? Mentalno i gospodarski zaostali istočnoslavonski "grad" iz kojeg, kao i iz cijele Slavonije i Baranje, bježi sve što može koji je, zajedno sa svim slavonskim županijama, poput pijavice na grbači države i tri županije u plusu. Na temelju naslova sam očekivao nešto fabulozno, a dobio sam snimku iz zraka suviše ideologiziranog i idealiziranog zaselka. Renoviranje Vodotornja je moglo pričekati i silni novac koji se uložio u njega, mogao je otići na revitalizaciju grada i otvaranje radnih mjesta. Vukovar je mogao postati najvećom hrvatskom riječnom lukom. Odlučili su ga međutim pretvoriti u propali slučaj. Žao mi je Vukovaraca, eto.

VL
FI
Fisherman
00:05 04.04.2017.

Jbt sad je jos lijepsi i jos starji nego prije razaranja.Po vama sad ispada da bi se trebali zahvaliti srbima sto su ga unistili jer sad svi imaju nove krovove....Boze mili.....dajte si pucajte u glavu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.