Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snalažljiva žena

Pogledajte čime se (uspješno) obranila od pljačkaša!

obranio se pipsom
Screenshot
14.09.2013.
u 18:55

Stručnjaci kažu da bi trebalo dvaput razmisliti o korištenju spreja protiv žohara ako je riječ o ljudima jer je to protuzakonito

Jedna prodavačica obranila se od kradljivca otjeravši ga sprejem protiv kukaca. Kada joj je nesuđeni lopov pristupio, žena je zgrabila limenku spreja i prskala ga sve dok nije pobjegao.

Lopov se dao u trk, a stručnjaci kažu da bi trebalo dvaput razmisliti o korištenju spreja protiv žohara ako je riječ o ljudima, jer je protuzakonito koristiti ga za išta drugo osim za ono za što je namijenjen. Međutim, priopćila je policija, u iznenadnim situacijama, koje su opasne za život, dopušteno je zgrabiti štogod možete kako biste zaštitili sebe, kao što je napravila ova trgovkinja.

>>Evo kako završi pljačka kad naletiš na bivšeg vojnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije