Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadzorna kamera

Evo kako završi pljačka kad naletiš na bivšeg vojnika

Pokušao opljačkati trgovinu u kojoj radi bivši veteran
LiveLeak
05.09.2013.
u 09:07

"Jedan policajac rekao mi je da sam imao sreće. Kazao sam mu da mislim kako je pljačkaš imao malo više sreće", izjavio je Alexander

Jon Lewis Alexander, 54-godišnjak, nije samo obični prodavač, što je na teži način doznao pljačkaš koji je pokušao opljačkati trgovinu u kojoj Alexander radi. Pljačkaš je u prodavača uperio pištolj, no on ga je iznenadio brzim potezom i izvlačenjem vlastitog pištolja.

To ne čudi s obzirom na to da je Alexander bivši ratni veteran koji je bio u Iraku, a radio je i kao zatvorski čuvar i privatni detektiv. U vojsci je proveo 30 godina.

"Jedan policajac mi je rekao da sam imao sreće. Rekao sam mu da mislim da je pljačkaš imao malo više sreće", izjavio je Alexander, prenosi Business Insider.

Cijelu "akciju" uhvatila je nadzorna kamera u trgovini, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

>> U manje od minute zbog spuštene rampe odnijeli nekoliko stotina tisuća kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije