Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid u tijeku

Radnik poginuo na gradilištu šibenskog Veleučilišta

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/14
26.07.2017.
u 12:20

U policiji ne navode dob ni druge osobne podatke poginulog radnika, a u tijeku je očevid kojim se utvrđuju okolnosti ovog događaja.

Radnik koji je obavljao građevinske radove na zgradi šibenskog Veleučilišta poginuo je nakon što je pao danas ujutro tijekom izvođenja radova, potvrdili su iz šibenske policije.

U policiji ne navode dob ni druge osobne podatke poginulog radnika, a u tijeku je očevid kojim se utvrđuju okolnosti ovog događaja. 

 "Od Hitne pomoći smo u 8.15 sati dobili dojavu da je radnik tijekom izvođenja građevinskih radova na jednom gradilištu pao i smrtno stradao“, kratko navode iz policije.

 Prema neslužbenim informacijama, poginuli muškarac je jedan od rukovoditelja na gradilištu. 

Inače, radovi na nadogradnji zgrade Veleučilišta u Šibeniku počeli su u siječnju, a izvodi ih tvrtka Hm Patria iz Zagreba, dok nadzor obavlja šibenska tvrtka Verus projekt.

Komentara 1

SA
savjest1234
13:16 26.07.2017.

Vjerojatno nije bio vezan na toj visini a sigurno nije zadužio ni pojas za rad na visinama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije