Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNE NESREĆE

Poginuli u Vukovaru, kod Fažane i Vrpolja

13.05.2002.
u 00:00

Na cesti Šibenik - Trogir kod Vrpolja jučer oko 13.30 sati smrtno je stradao vozač "citroena" ST 115-AU, Jure Miočić (51) iz Zadra. On je zbog brzine u nepreglednom zavoju i skliskog kolnika izgubio kontrolu nad vozilom te sletio s ceste, gdje je automobil udario u dvorišni zid. Putnici u automobilu D. M. (54) iz Rijeke, G. B. (51) iz Zadra i J. M. (56) iz Privlake zadržani su u bolnici.

Na Fažanskoj cesti u subotu oko 23 sata poginuo je 38-godišnji Mauro Peteršić. On je kod mjesta Šurida "alfom romeom 156" u nepregledni zavoj ušao neprilagođenom brzinom, izletio s ceste, a snažan udarac u drvo bio je smrtonosan za njega.

U subotu je u 5.15 sati u Vinkovačkoj ulici u Vukovaru poginuo Ivan Katalinić (21), a Željko R. (18) je teže ozlijeđen. Kako je priopćila policija, zasad nepoznati vozač "pola" registracije VU 876-T zbog brzine je izgubio nadzor i sletio s ceste te udario u rasvjetni stup.

Istoga dana oko 23.15 sati u središtu Rijeke teže je ozlijeđen D. P. (27) iz Rijeke, putnik na skuteru "piaggino" RO 225-GA. Skuter koji je vozio E. J. (25) kretao se iz smjera Jelačićeva trga prema Žabici i u Scarpinoj ulici zbog prebrze je vožnje na mokrom kolniku, neposredno nakon što je vozilo "Čistoće" opralo cestu, vozač izgubio nadzor, a skuter se prevrnuo i nastavio kliziti po cesti. Pritom je udario u "alfa romeo" RI 580-GI kojim je upravljala A. L. (23) iz Opatije. (vb, ib, hd, tok, rb)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije