Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred kuće u istri

Poduzetniku iz auta ukrali hrpu novca: Nudi veliku novčanu nagradu za informaciju o lopovu

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
15.09.2022.
u 08:24

Točan iznos nisu željeli otkriti ni Filipović ni istarska policija, budući da je ta informacija operativno važan podatak za eventualno poligrafsko testiranje.

Vilim Filipović, 56-godišnji labinski poduzetnik, prije desetak dana ostao je bez velikog novčanog iznosa. Za informaciju o lopovu nudi veliku novčanu nagradu. 

Naime, netko je iz njegovog crnog Mercedesa B klase koji je bio parkiran ispred njegove kuće u Vinežu, iz torbe koju je ostavio ispod suvozačeva sjedala, ukrao nekoliko desetaka tisuća eura, piše Glas Istre.

Točan iznos nisu željeli otkriti ni Filipović ni istarska policija, budući da je ta informacija operativno važan podatak za eventualno poligrafsko testiranje.

- Prije dvadeset godina doživio sam sličnu krađu novca iz auta, na isti način. Prijavio sam je istom inspektoru kao i sada. Kad sam došao u policijsku postaju on se nasmijao i rekao: "Zar opet ti" - kazao je Filipović, otkrivši da je u prvom slučaju počinitelj ipak pronađen.

Video: Pronađeno 20-ak oproštajnih pisama kod maloljetnika koji je naoružan došao ispred HDZ-a

Komentara 12

DU
Deleted user
08:30 15.09.2022.

Ukradeni novac u stranoj valuti. Mafijaš, kakav poduzetnik i vrag.

RO
RogaBabaroga
09:23 15.09.2022.

bravo poduzetnik. kaj se tak cuva novac?! ili se skriva?

Avatar popajce
popajce
09:24 15.09.2022.

Neka su. Što ne ukradu meni? Ja i da imam,odakle mi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije