Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vukovaru otvoren BIC
Povratak na članak

Poduzetnički inkubator: Prilika mladim poduzetnicima da krenu s poslom

Vukovarski poduzetnički inkubator ima deset psolovnih prostora za poduzetnike početnike (43,5 – 69,48 kvadrata), pred-inkubacijski prostor s deset radnih mjesta, coworking prostor, laboratorij za ispitivanje obnovljivih izvora energije (sunce, vjetar i vodik), multifunkcionalnu konferencijsku dvoranu, ured za upravu, čajnu kuhinju i portirnicu.

Komentari 1

SI
Sittingbull
14:40 25.02.2016.

Još jedan projekt u Vukovaru osmišljen i započet (sa osiguranim financiranjem) za vrijeme bivše SDP-ove vlasti i gradonačelnika Sabe, a za koji danas netko drugi ubire lovorike. Tek toliko radi istine i činjenica. Vukovarci to ionako znaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.